Categorieën


VerzendingAcculader LiPo/ion.16S.60V.3A

Acculader LiPo/ion.16S.60V.3A

Oplader 60V 3A

4-Stage oplader die voorzien is van een geavanceerde hoog frequent schakelende laadtechniek met een hoog rendement.

Meer details


90,00 € incl. BTW

600050331

1 in voorraad

4 Aantallen
-15%

Productomschrijving

 

Algemeen
Deze gebruiksvriendelijke oplader maakt deel uit van de Mega Charge Series van BatteryLabs en is geoptimaliseerd voor de aangegeven chemische samenstelling. Ben je op zoek naar een kwalitatieve en intelligente accu lader, waarmee veilig kan worden opgeladen dan is dit de beste keus.

Toepassing
Deze oplader kan voor diverse toepassingen worden gebruikt.

Techniek
De 4-stage oplader heeft een CC/CV laadprofiel en is voorzien van geavanceerde IC geregelde hoog frequent schakelende laadtechniek. Naast de lage EMC uitstoot heeft deze oplader ook een hoog rendement. De oplader heeft een programma die de accu aflaadt (zgn. topping charge) wanneer het voltage van de accu daalt na het opladen, op die manier bent U er zeker van dat de maximale capaciteit van uw accu wordt gebruikt.

Veiligheid

De input en output van deze oplader zijn op de PCB volledig geïsoleerd en aan beide kanten voorzien van een zekering die aan de buitenkant van de oplader kunnen worden vervangen. Er wordt een extra zekering meegeleverd. De ingebouwde aanloopstroombegrenzer voorkomt pieken bij het opstarten van het laadproces.

Specificaties

  • Output spanning: 67.2V
  • Spanning accu nominaal: 60V
  • Chemie: Lithium Polymeer/ Lithium-ion
  • Cellen in serie: 16
  • Stroom: 3A
 
Acculader LiPo/ion.16S.60V.3A

Acculader LiPo/ion.16S.60V.3A

Oplader 60V 3A 4-Stage oplader die voorzien is van een geavanceerde hoog frequent schakelende laadtechniek met een hoog rendement.
Schijf een beoordeling


Alleen geregistreerde klanten kunnen een beoordeling sturen

Nog geen beoordeling