Categorieën


VerzendingBezorgdag kiezen

Bestel je voor 16.00 uur, dan kunnen wij bijna alle artikelen dezelfde dag nog verzenden naar waar jij dat wilt. Ruim 95% van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen die je op vrijdag plaatst, ontvang je op zaterdag. Kan iets niet de volgende dag bezorgd worden, dan staat er een levertijd bij het product vermeld.

Standaard pakket

Wilt u uw pakket laten afleveren bij een pakketshop of tóch op een ander adres? U kunt via de e-mail die u ontvangt van onze vervoerder tot 4 uur van te voren uw afleveradres en tijdstip wijzigen.

 

ADR pakket

Accu's welke middels Lithium technieken (boven de 100Wh) zijn gemaakt vallen onder het ADR, dat is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg. Voornamelijk fietsaccu's worden hiermee verstuurd. Deze pakketten worden met PACKS vervoerd. Hierbij geldt; bestel je voor 15.00 uur, volgende werkdag geleverd (in Nederland ook op zaterdag!)

 

Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen - in verband met de bootovertocht - 1 à 2 dagen later bezorgd worden. Op een vakantiepark of camping is geen levering mogelijk.

 

Verzendkosten

Standaard pakket

Verzendkosten Nederland € 4,95

Verzendkosten België / Duitsland € 6,95 

 

ADR pakket

Verzendkosten Nederland € 8,95

Verzendkosten België / Duitsland € 12,95

 

Zelf afhalen

Artikelen die voorradig zijn in onze webwinkel kun je zelf afhalen op ons afhaalpunt aan de Hennepstraat 7 in Riethoven (NB). Zodra de bestelling voor je klaarligt ontvang je een e-mail van ons.Let op! Neem voor het ophalen van je bestelling het bestelnummer mee!