Categorieën


VerzendingFietsaccu revisieEr zijn geen producten

Er staan geen producten in deze categorie


Fietsaccu revisie

U zoekt naar een revisie fietsaccu? U heeft problemen met de accu van uw fiets? Dat is uiterst vervelend. Zeker wanneer u net een mooie fietstocht had gepland. De medewerkers van AccuCompany staan graag voor u klaar. We proberen u zo snel mogelijk te helpen zodat u weer zonder problemen op uw fiets kunt stappen.

Voor fiets accu revisie bent u bij AccuCompany op de juiste plek

Wij helpen u graag met de fietsaccu revisie. Hoe gaat u te werk? Wij vragen van u of u eerst de accu bij ons aan wilt melden. Dit doet u snel en eenvoudig via ons e-mailadres. Dat staat vermeld op onze website. Wij plannen vervolgens uw accu revisie in. U mag dan de accu naar ons opsturen. Onze adresgegevens vindt u ook op de website. Wij kunnen eventueel ook de accu bij u ophalen. Of u breng hem zelf even bij ons langs.

Spoedige revisie fietsaccu

Als wij de fiets accu voor revisie hebben ontvangen, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Onze medewerkers in de werkplaats zijn gemiddeld een dag of 5 bezig met de revisie van een fietsaccu. Zijn we klaar, dan sturen we u een betaalverzoek. Tenslotte haalt u de gereviseerde accu bij ons op. Is dat voor u niet haalbaar of niet handig, dan sturen wij de accu zonder problemen naar uw adres.